Bydlení

Praktický jídlonosič nikdy nevyšel z módy

Asi si pamatujete ty stříbrné jídlonosiče, v nichž naši prarodiče nebo rodiče nosili jídlo domů. Byly to ještě takové ty hliníkové obdoby. Moderní jídlonosič je však dnes krásně lesklý kov nebo praktický plast. Představuje nejpraktičtější obal, v němž přenesete celý oběd a v optimální teplotě.

Jídlonosič nerez

Dříve sice nebylo běžné, aby vám v restauraci dali jídlo s sebou do různých polystyrenových nebo plastových krabiček, jak to známe dnes, avšak ani ty nejsou tak praktické jako jídlo nosič. Pokud se jen pootevře víko, máte omáčku po celé tašce. Plast, do něhož restauratéři zataví pokrm, není až tak izolační, takže než dojdete domů, jídlo vám vystydne. Třídílný jídlonosič nerez umí udržet teplotu mnohem déle. Navíc se do něj vejdou tři chody, takže si můžete vzít polévku, hlavní jídlo a dezert s sebou. Nebo vezmete třeba tři hlavní porce. A rovněž uvítáte možnost selekce jídla, když máte třeba knedlíky, omáčku a maso, aby se vám právě knedlíky nerozmáčely. Jednotlivá patra pak naskládáte na sebe, upevníte vše držátkem a pohodlně nesete. Převoz jídla je tak rovněž velmi pohodlný a nic se vám nevylije.

Proč si koupit jídlonosič plast?

Nejen nerez, ale i plast je velmi žádaný. Tyto ešusy jsou hlavně lehčí, proto jsou pohodlnější, pokud je budete přenášet delší dobu. Hodí se pro camping i cestování, jelikož jsou skladné. Průměr misek je zhruba 14 cm, výška pak 26 cm. Pokud chcete jídlonosič plast, určitě můžeme doporučit ty, které jsou vyrobené v České republice, máte tak jistotu kvalitního materiálu i zpracování. Každá miska má víčko, pro pevné uložení jim poslouží plastová šňůra. Misky se navíc dají uložit do mikrovlnné trouby, což je výhoda proti kovu. Jídlonosič má navíc plastovou rukojeť, která nepálí. Tyto pomůcky se tak hodí všem, kteří chodí pro obědy do školních jídelen, stejně tak poslouží i lidem, kteří berou jídlo z práce domů. Mrkněte na web Odkulinare.cz, kde je spousta výrobků pro kuchyni, ale najdete tam i další produkty pro domácnost.

About the author

angelo

Leave a Comment