Rýže je obilnina, která je velmi populární a řadí se mezi nejpoužívanější potraviny vůbec. Na světě...
KategorieRecepty
Zavařování bez chemie – víte, jak na to?
Spousta šťavnatého ovoce, které právě slaví sezonu. Určitě i vy máte doma nebo na zahrádce jahody...
Listový špenát – polévka trochu jinak
itamíny na talíři – tak by se dala nazvat polévka, na kterou vám dnes přinášíme recept. Jedná...
Okurkový sen, aneb 3 zelené recepty, které vám zachutnají
Okurkový salát zná asi každý. Dá se připravit na mnoho způsobů a každý z vás určitá má „ten...
Jahodový koktejl, který vám dobije energii
Jahodový koktejl, který nejen skvěle chutná, ale zároveň vás naplní šťavnatou energií? No řekněte...
Chvilka pro mlsné jazýčky – recept na čokoládové muffiny
Čokoládové muffiny si zamiluje každý, kdo je jednou ochutná. Jedná se o sladký dezert, který svým...
Chutné recepty s chřestem v hlavní roli
S chřestem se dá kouzlit na nespočet zajímavých způsobů. Ačkoli se většina lidí na zelený chřest...
Světová kuchyně u vás na stole! 2 recepty, kterým neodoláte!
Světová kuchyně – tyto dvě slůvka hovoří jasně. V dnešním článku vám představíme 2 chutné...
Recept na bleskové pohoštění aneb bábovka z hrníčku
Klasický recept na hrníčkovou bábovku nejspíš znáte. Takovou, kterou dělávaly už naše maminky a...
Dýňová polévka Hokaido
Receptů na dýňovou polévku existuje nespočet a musím říci, že všechny jsou výtečné. Do polévky si...